Cursuri / Intermediare

Elmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
PROGRAM (din 25 aprilie 2018)
MARȚI:
18:30 - 19:30 Incepatoare – Modul Intensiv Tehnică
19:30 – 21:00 Incepatoare 2 / Intermediare – Modul Intensiv Tehnică
În intervalul 19:30- 20:00 cursul are loc cu ambele grupe în paralel.

MIERCURI/JOI:
18:30 - 20:00 Incepatoare – Modul Intensiv Tehnică
19:00 – 20:30 Incepatoare 2 / Intermediare – Modul Intensiv Tehnică
În intervalul 19:00- 20:00 cursul are loc cu ambele grupe în paralel.

PREȚURI
  • Ședință 1h ½ – 20 lei
  • Ședință 2h – 25 lei
  • Ședință 2h ½ - 30 lei


MODUL INTENSIV DE TEHNICĂ (ÎNCEPĂTOARE / ÎNCEPĂTOARE II / INTERMEDIARE)

Acest modul este open level, așadar se adresează în primul rând proaspetelor absolvente ale primului modul de Începatoare al Studioului de Dans Oriental Elmas, cursantelor de nivel Începătoare 2, grupei de Intermediare dar și acelora dintre voi care își doresc să revină la cursurile de dans după o perioadă de pauză sau care stăpânesc deja elementele de bază ale primului modul. Vom învăța elemente și pași de deplasare noi, noi tipuri de shimmie, combinații și deplasări în spațiu mai complexe, vom adăuga poziții noi ale brațelor în dans și vom aprofunda tehnica de utilizare a brațelor pentru sporirea eleganței și expresivității.

Scopul acestui curs este corectarea posturii corpului (în special a umerilor și a coloanei), a poziției picioarelor și a brațelor în dans, conștientizarea și izolarea musculaturii utilizate în efectuarea mișcărilor de bază în dansul oriental, curățarea și șlefuirea mișcărilor efectuate greșit sau incomplet, aprofundarea tehnicii de folosire a brațelor ca element valoros în exprimare și expresivitate și, per total îmbunătățirea și îmbogățirea tehnicii voastre generale.

De asemenea, vom experimenta împreună combinații de mișcări însușite, elemente de muzicalitate și vom studia modalități de interpretare a acestora.
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia