Cursuri / Intermediare

Elmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
MODUL INTENSIV TEHNICĂ (MARȚI 20:30 – 22:00)

Se adresează elevelor vechi ale Studioului de Dans Oriental Elmas, care și-au însușit elementele de bază și au experiența dansului, însă se simt nesigure pe partea de tehnică. Scopul acestui curs este exersarea intensivă a elementelor deja cunoscute și însușite, conștientizarea musculaturii și îmbunătățirea izolărilor efectuate, aprofundarea tehnicii șoldurilor, abdomenului și coapselor, pentru un shimmie mai corect în combinație cu alte straturi de mișcare. De asemenea, modulul va include și ședințe surpriză la care vom studia ritmuri, muzicalitate sau stiluri interesante din folclorul egiptean.

De asemenea ne propunem corectarea posturii corpului (în special a umerilor și a coloanei), a poziției picioarelor și a brațelor în dans, curățarea și șlefuirea mișcărilor efectuate greșit sau incomplet, adăugarea de pași de deplasare, elemente din balet și schimbări de direcții.

MODUL COREGRAFIE & TEHNICĂ (MIERCURI 19:30 – 21:00)

În decursul primei ore a fiecărei ședințe vom învăța o nouă coregrafie veselă, în stil shaabi. Coregrafia urmează să fie dansată la petreceri și evenimente, așadar pentru cine își dorește mai mult, aceasta este ocazia de a da dovadă de perseverență și consecvență, spirit de echipă, răbdare și toleranță, implicare și efort, energie constructivă. Toate aceste lucruri sunt însoțite desigur de studiul constant și regulat la ședințele săptămânale, dar și studiu individual și repetiție acasă.

Ultima jumătate de oră a ședinței este dedicată tehnicii cu un grad mai înalt de dificultate. Vom învăța deplasări cu shimmie, deplasări în releve, deplasări cu izolări, straturi de mișcare cu shimmie.

PROGRAM
MARȚI
20:30 – 22:00 Grupă intermediare

MIERCURI
19:30 – 21:00 Grupă intermediare

PREȚURI PACHETE ABONAMENTE

INTERMEDIARE
  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 40 lei/ședință 90 minute

Cursantele care doresc să participe la 3 ședințe pe săptămână (în combinație cu grupa de începătoare II) beneficiază de PACHETUL PROMOȚIONAL de 160 lei / 12 ședințe consecutive.

Condiții abonamente / recuperare ședințe
Ședința durează aproximativ 90 minute.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive. (Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).

Maxim 2 ședințe se pot recupera pe perioada valabilității abonamentului la grupa de începătoare.

Maxim 1 ședință se poate recupera la oricare din cele 3 tipuri de abonament prin prelungirea abonamentului. Condiția principală este achitarea abonamentului următor în avans cel târziu la data expirării acestuia. În acest caz ședința respectivă se va considera recuperată, iar abonamentul va începe la ședința imediat următoare.
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia