Cursuri / Intermediare

Elmas invită toate cursantele vechi, care au absolvit ambele module de nivel începător din programa școlii de dans, să continue cursurile de dans oriental la următorul nivel, și anume cel de intermediare.
Structura
Grupa de intermediare se adresează tuturor cursantelor care au o experiență de câteva luni în dansul oriental, care cunosc elementele de bază și doresc să continue la un nivel mai avansat sau celor care au întrerupt cursurile și își doresc să revină în sala de dans. Studiem elemente de dans mai complexe, conștientizăm și izolăm musculatura, aprofundăm tehnica de utilizare a brațelor, îmbogățim tehnica generală.
Cine poate participa?
Acele cursante care stăpânesc mișcările de bază asimilate în decursul a cel puțin un an de participare la cursurile de dans oriental: poziții de bază, mișcări de bază cu șoldurile, poziții și variante de mișcări cu brațele, diferite tipuri de shimmie, deplasări, izolări ale zonelor corpului, opturi, valuri, rotații, cercuri, mișcări cu umeri, mișcări cu pieptul, câteva elemente din folclorul egiptean (saidi, baladi, shaabi).
PROGRAM (din 9 octombrie 2018)
MARȚI:
19:30 – 21:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)

MIERCURI:
19:00 – 21:00 Tehnică & coregrafie khaleegy (INCEPATOARE 2 & INTERMEDIARE & AVANSATE)

JOI:
18:30 – 20:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)

MODUL TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE BALADI POP (ÎNCEPĂTOARE 2 / INTERMEDIARE)

Invităm grupa de începătoare 2 la un modul nou de dans inclus în structura grupelor formate la Studioul de Dans Oriental Elmas, și anume un modul de 2 luni și jumătate (17 ședințe de marți și joi în perioada 9 octombrie – 20 decembrie 2018) în care vom învăța împreună o coregrafie baladi pop foarte veselă de la A la Z.

Coregrafia va conține combinații din mișcările exersate la cursuri și va fi un rezumat al tuturor cunoștințelor pe care vi le puteți însuși de-a lungul ședințelor de teorie și tehnică. Vom îmbina elemente de dans astfel încât fiecare dintre voi să rămână cu un bagaj de cunoștințe pe care îl poate aplica și în dansul individual.

În primele 60 minute ale ședinței vom studia partea de tehnică ce va fi utilizată ulterior în coregrafie. Tehnici de izolare, tehnici de deplasare, shimmie și mișcări noi ce se potrivesc stilului baladi pop. În ultimele 30 minute vom studia pas cu pas o coregrafie baladi pop ce combină partea de tehnică.

Coregrafia urmează să fie dansată la petreceri și evenimente organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas, așadar pentru cine își dorește mai mult, aceasta este ocazia de a da dovadă de perseverență și consecvență. Studiu constant și regulat la ședințele săptămânale, dar și studiu individual și repetiție acasă.

Așadar, modulul este destinat elevelor Studioului de Dans Oriental Elmas care au pornit cursurile de dans în ianuarie 2017, octombrie 2017 și ianuarie 2018 (minim 6 luni de studiu în cadrul grupelor Elmas Dance Studio).

MODUL TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE KHALEEGY (INCEPATOARE 2 & INTERMEDIARE & AVANSATE)

Khaleegy este un stil pe care îl vom studia anul acesta de la 0. Este un stil tradițional din folclorul țărilor arabe din Golf, ce își trage originile din Persia, zona Emiratelor Arabe, Qatar sau Bahrain. Mișcările pe care le vom studia sunt naturale, fluide, feminine, relative simple, mult mai lente, folosindu-se foarte mult părul ce imită mișcările vântului care mângâie nisipul. Vom descoperi împreună secretele mișcărilor Khaleegy pe parcursul a 2 luni de curs (9 ședințe de miercuri) și ne vom bucura împreună de ritmuri vesele din zona Golfului.

Modulul de Khaleegy se adresează grupei de intermediare și avansate a studioului. Coregrafia urmează să fie dansată la următoarele spectacole ale studioului. Pentru cele care își doresc să participe la spectacole, ar trebui avută în vedere achiziționarea unui costum traditional de Khaleegy. Numărul de locuri este limitat, așadar vă rugăm să o anunțați pe Elmas din timp dacă doriți să participați.

PREȚURI

  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 180 lei / 12 ședințe
  • 35 lei/ședință 90 minute


Ședințele durează 90 minute.
Se poate recupera maxim 1 ședință la abonamentele tip 4 / 6 / 8 sedinte, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește in data expirarii acestuia, cu achitarea abonamentului in avans.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia