Cursuri / Modul nou începătoare

Împreună cu Mona puteți studia această formă străveche de dans într-o atmosferă veselă și relaxată. Prin dansul oriental vă dezvoltați un corp armonios și tonifiat, obțineți încredere și vă explorați feminitatea.

Structura ședințelor
Vom pune accent pe postura corectă în dans, elemente și mișcări de bază în dansul oriental, izolări ale musculaturii, câteva deplasări, noțiuni de expresivitate și muzicalitate, astfel încât la finalul modulului de 3 luni să fi asimilat bazele stilului de dans oriental egiptean. La fiecare ședință explicăm elemente noi, recapitulăm mișcări studiate la ședințele anterioare, îmbinăm informația asimilată prin combinații și mini-coregrafii pe muzică autentică egipteană.

Cursantele care își doresc să aprofundeze dansul oriental pot participa și la alte module cu un grad mai înalt de dificultate, la recomandarea instructorului.

Echipament necesar
- maieu / tricou / bustieră
- pantaloni tip colant sau evazați / fustă mulată
- eșarfă pentru șolduri (fără bănuți)
- demipointe flexibile / balerini /șosete
- apă și un prosopel

Cine poate participa?
Orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau preocupări. Important este ca ea să lase grijile la intrarea în sala de curs, să vină cu voie bună, un zâmbet larg și să se lase condusă în lumea magică a dansului oriental.
Beneficii
- corp armonios, tonifiat, sănătos
- postură elegantă, feminină, grațioasă
- tonifierea musculaturii
- îmbunătățirea coordonării și atenției
- libertate, energie, tonus
- atitudine pozitivă, încredere în sine, echilibru interior
- relaxare, distracție, socializare, un mediu cald și prietenos
Cine poate participa ?
Orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau preocupări. Important este ca ea să lase grijile la intrarea în sala de curs, să vină cu voie bună, un zâmbet larg și să se lase condusă în lumea magică a dansului oriental.
PROGRAM (din 14 septembrie 2021)
MARȚI
18:30 – 19:30

JOI
19:00 – 20:30
PREȚURI ABONAMENTE
  • 140 Lei / abonament 8 ședințe consecutive
  • 120 Lei / abonament 6 ședințe consecutive (valabil 4 săptămâni de la startul abonamentului)
  • 100 Lei / abonament 4 ședințe consecutive (valabil 4 săptămâni de la startul abonamentului)
  • 30 Lei / 1 ședință de 60 minuteÎnscrierea în grupa nouă de începătoare se face prin achitarea abonamentului în avans prin transfer bancar.
Pentru detalii legate de înscrieri și pachete promoționale contactează-ne!
Contact: elmasorientaldance@gmail.com / 0724607016
Atenție: numărul de locuri în grupă este LIMITAT!


Locație

STUDIOUL DE DANS ORIENTAL ELMAS
Strada Măgura Vulturului, Nr. 85, Sector 2, Zona Piața Iancului
Punct de reper: Clinica Sante
7 minute distanță mers pe jos de stația de metrou Piața Iancului

Instructor colaborator
Mona a descoperit arta dansului oriental în 2012, când a început să studieze intens cu Elmas la diferite școli de dans private, mai apoi în cadrul Elmas Oriental Dance Studio. De atunci a participat la numeroase festivaluri internaționale (Layali Bulgaria, Mazagat Italia, Stelle a Napoli Italia, Oriental Passion Festival Grecia, Hezz Ya Wezz Bulgaria, Oriental Love Serbia) și naționale (Oriental Dream Festival București, Magic Bellydance Oradea). Ea s-a instruit cu profesori renumiți în domeniu: Tito Seif, Wael Mansour, Randa Kamel, Leila of Serbia, Mohammed Kazafy etc.

Mona este membră a trupei Elmas Dance Group, alături de care a avut bucuria să danseze constant la evenimente, spectacole și competiții, atât în țară, cât și în străinătate. A câștigat premii important la categoria dans de grup / duet: locul 2 la Hezz Ya Wezz Bulgaria (2017), locul 1 la Bucharest International Dance Festival (2019), locul 2 la Magic Bellydance Festival Oradea (2019).

Din 2019, a început să predea dans oriental în cadrul școlii Casa cu Arte, susținând seminarii pe diverse teme și cursuri săptămânale. Dansul Monei este caracterizat prin eleganță, veselie și feminitate. Ea este pasionată de stilul pur egiptean.

Mențiuni
- contravaloarea abonamentului nu se returnează
- ședințele pierdute pot fi recuperate la celelalte module ale școlii de dans, în măsura locurilor disponibile
- ședințele pierdute pot fi recuperate DOAR în decursul valabilității abonamentului. De asemenea, din octombrie va exista posibilitatea recuperării ședințelor on-line prin aplicația zoom, însă vom reveni cu detalii despre acest lucru la sfârșitul lunii septembrie.
- abonamentele sunt valabile 4 săptămâni consecutive din momentul încheierii acestora
- dacă nu puteți participa la curs, ședințele pot fi oferite cadou / cedate unei prietene, recuperate la celelalte module ale școlii de dans, recuperate on-line (din octombrie), DOAR în decursul valabilității abonamentului

REGULI OBLIGATORII:
Participarea la cursuri se face doar în baza rezervării și înscrierii confirmate prin achitarea abonamentului în avans.
În vestiar este obligatorie purtarea măștii de protecție.
Accesul în vestiar este permis pentru maxim 5 persoane în același timp, de aceea vă rugăm să ajungeți în timp înainte de începerea ședinței pentru a vă schimba în echipament.
În vestiar și în sala de dans veți găsi geluri de dezinfectare, pe care vă recomandăm să le folosiți.
Nu purtăm mască de protecție în timpul cursului de dans, însă rugăm cursantele să mențină distanța fizică recomandată în timpul cursului.