Servicii / Evenimente de firmă

Cu o experiență de peste 6 ani ca dansatoare profesionistă de bellydance, Elmas susține spectacole de dans oriental profesioniste special concepute pentru petreceri de firmă / corporate: seară tematică cu specific turcesc, arăbesc sau oriental, carnaval pentru angajați, un eveniment special care urmează să fie sărbătorit la nivel de companie, petrecerea de Crăciun pe care o așteaptă toți angajații.

Spectacolul de dans oriental “Queen of Egypt” durează 15 minute și este întregit de frumusețea costumelor orientale autentice din Egipt și Turcia. Programul artistic special pregătit de Elmas, un spectacol rafinat și elegant, este ideal pentru un eveniment corporate prin care se dorește surprinderea plăcută și cu bun gust a angajaților companiei.

O adevărată “nestemată” a artei dansului oriental, Elmas este o prezență deosebit de expresivă și carismatică. Participanții vor fi încântați și vor rămâne cu o amintire deosebit de plăcută în urma showului de dans oriental, în special datorită zâmbetului molipsitor al dansatoarei orientale Elmas, care aduce mereu multă voie bună și bucurie în rândurile publicului său.

Show-ul este special conceput în funcție de preferințele organizatorilor, constând din două părți.
În prima parte puteți alege dansul cu oricare din cele trei accesorii:
  • un intro spectaculos cu aripi Isis pentru a atrage atenția publicului
  • dansul misterios și grațios cu voalul
  • dansul folcloric tradițional cu baston pentru bună dispoziție și bucurie


A doua parte conține coregrafii creative și dinamice de dans oriental clasic, pop egiptean, saidi, ritmuri de percuție, care vor impresiona plăcut participanții la eveniment.

Prețul pentru programul de dans “Queen of Egypt” în București este 300 lei și cuprinde de asemenea cheltuielile de transport.

Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie.