Cursuri / Avansate

Cine poate participa?
Elevele avansate ale studioului de dans, membrele trupei Elmas Dance, acele cursante care, la recomandarea instructoarei Elmas, pot accesa nivelul grupei avansate, în general care au experiență în studiul dansului oriental cu Elmas între 2-4 ani. Pentru participarea la această grupă este necesar un abonament de 8 ședințe pe lună.
PROGRAM (din 9 ianuarie 2018)
MIERCURI:
19:30 - 20:30 Modul TEHNICĂ ȘI COMBINAȚII CU PAȘI DE DEPLASARE / STYLING ȘI DEZVOLTAREA TEHNICII DE LUCRU CU BRAȚELE

JOI:
19:30 – 21:00 Modul DANS CU VOAL ȘI COREGRAFIE
PREȚURI
  • 140 lei/8 ședințe
Pentru că anul 2018 vine cu noroc, toate cursantele vechi ale studioului beneficiază in perioada ianuarie – aprilie de PREȚUL PROMOȚIONAL pentru 12 ședințe de 160 lei.
Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).

MODUL TEHNICĂ ȘI COMBINAȚII CU PAȘI DE DEPLASARE / STYLING ȘI DEZVOLTAREA TEHNICII DE LUCRU CU BRAȚELE (INTERMEDIARE & AVANSATE)

Ședințele de miercuri se împart în 2 părți: în prima jumătate a ședinței vom parcurge combinații cu pași de deplasare. Astfel ne vom concentra atenția asupra anumitor tipuri de pași de deplasare în combinații dificile pentru o mai bună conștientizare a spațiului de dans înconjurător, dar și pentru îmbunătățirea tehnicii generale.

În a doua jumătate a ședinței vom adăuga elemente de styling și vom dezvolta tehnica de lucru cu brațele pentru a ne îmbogăți și îmbunătăți grația și eleganța în dans, pentru o mai bună coordonare, pentru detensionarea și relaxarea brațelor, dar și pentru asimilarea acestora cu mai multă ușurință în dansul individual.

Modulul se adresează grupei de intermediare și avansate a Studioului de Dans Oriental Elmas, elevele care au acumulat cel puțin 2 ani de dans, care stăpânesc foarte bine mișcările de bază și doresc să evolueze pe partea de tehnică.

MODUL DANS CU VOAL ȘI COREGRAFIE BALADI (AVANSATE)

Modulul de dans cu voalul și coregrafie baladi se adresează grupului de avansate al Studioului de Dans Oriental Elmas.

Primele 30 minute ale ședinței le vom dedica dansului cu voalul iar restul ședinței învățării unei noi coregrafii de baladi, repetiției de coregrafii vechi sau antrenamentului pentru show-uri și spectacole. La cursul de dans cu voalul vom învăța:

- minicoregrafii și combinații utilizând tehnici de mânuire ale voalului
- deplasări în spațiu folosind elemente și mișcări uzuale folosite cu voalul
- interpretarea muzicii în dansul cu voalul
- integrarea elementelor de dans clasic în dansul cu voalul
- coregrafie

Pentru a participa la curs este necesar să aveți un voal de aprox. 2,5 m – 2,7 m lungime și 1 m – 1,2 m lățime. Desfăcut voalul trebuie să ajungă ca lățime de la nivelul umerilor la nivelul genunchilor.

De-a lungul cursului vor fi disponibile de asemenea voaluri pentru folosire.

Coregrafia de baladi este una de grup și urmează să fie dansată la următoarele show-uri și spectacole ale trupei și la următoarele evenimente unde trupa școlii de dans va fi invitată.
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia