Servicii / Botez

Doriți să vă surprindeți invitații la unul dintre cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră, botezul micuților noi veniți în familie?

Un moment de dans oriental autentic, susținut de dansatoarea orientală Elmas, cu o experiență de peste 6 ani ca dansatoare profesionistă, poate fi un cadou foarte plăcut pentru publicul prezent la petrecere. O adevărată “nestemată” a artei dansului oriental, Elmas este o prezență deosebit de expresivă și carismatică.

Spectacolul de dans oriental “Visul celor 1001 de nopți” durează 20 minute, timp în care dansatoarea va antrena atmosfera, va ridica invitații la dans și va cuceri în special publicul feminin, pentru care evenimentul sarbătoririi noului-născut este un adevărat prilej de celebrare. Elmas își dorește să reînvie astfel vechile tradiții orientale de pregătire a femeii pentru momentul nașterii sau al căsătoriei marcând prin dansul ei emoțiile și bucuria acestor momente.

Show-ul este special conceput în funcție de preferințele dumneavoastră, constând din mai multe părți.
În prima parte puteți alege dansul cu două din cele trei accesorii:
  • un intro spectaculos cu aripi Isis pentru a atrage atenția publicului
  • dansul misterios și grațios cu voalul
  • dansul folcloric tradițional cu baston pentru bună dispoziție și bucurie

A doua parte contine coregrafii creative și dinamice de dans oriental clasic, pop egiptean, saidi, ritmuri de percuție, care vor impresiona invitații.

În ultima parte a spectacolului de dans oriental este destinată momentului de dans interactiv cu oaspeții, în care aceștia sunt invitați pe scenă să sărbătorească și să danseze alături de Elmas.

Prețul pentru programul de dans “Visul celor 1001 de nopți” în București este 250 lei și cuprinde de asemenea cheltuielile de transport.

Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie.

Nu ratați prilejul de a vă surprinde oaspeții cu un spectacol oriental de cea mai bună calitate!
Notă:
Pentru solicitări în afara zonei Bucureștiului sau în alte orașe se vor adăuga cheltuielile cu transportul. Dacă deplasarea necesită înnoptarea în altă localitate, se adaugă de asemenea și cheltuielile cu cazarea dansatoarei.