Servicii / Dans oriental botez

Show-uri spectaculoase de dans oriental pentru un botez de neuitat, oferite de trupa de dansatoare orientale Elmas!

Doriți să vă surprindeți invitații la unul dintre cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră, botezul micuților noi veniți în familie? Dansatoarele orientale vor antrena atmosfera, vor ridica invitații la dans și vor cuceri publicul. Dansatoarele de bellydance doresc să reînvie astfel vechile tradiții orientale de celebrare a momentului nașterii sau al căsătoriei marcând prin dansul lor emoțiile și bucuria acestor momente.

Un moment de dans oriental autentic, susținut de dansatoarea orientală Elmas impreuna cu trupa ei, cu o experiență de peste 6 ani ca dansatoare profesioniste, un spectacol bellydance rafinat, elegant și de bun gust, poate fi un cadou foarte plăcut pentru publicul prezent la petrecere. O adevărată “nestemată” a artei dansului oriental, Elmas este o prezență deosebit de expresivă și carismatică.

Pachete de dans oriental disponibile:
PACHET MAGIA ORIENTULUI 1 dansatoare orientala - 300 lei
PACHET VISUL CELOR 1001 DE NOPȚI 2 dansatoare orientale - 500 lei
PACHET QUEENS OF EGYPT 3 dansatoare orientale - 700 lei
PACHET DIAMONDS OF ORIENT 4 dansatoare orientale - 800 lei

Dansatoare orientala botez cu percutionist Durata show-ului de dans oriental este de 20 - 30 minute, timp în care dansatoarea va antrena atmosfera, va ridica invitații la dans și va cuceri în special publicul feminin, pentru care evenimentul sarbătoririi noului-născut este un adevărat prilej de celebrare.

Show-ul este special conceput în funcție de preferințele dumneavoastră, constând din mai multe părți.
În prima parte puteți alege dansul cu două din cele trei accesorii:
  • un intro spectaculos cu aripi led, aripi Isis, dansul cu voaluri, dansul cu evantaie sau dansul cu bastoane, pentru a atrage atenția publicului
  • dansul misterios și grațios cu voalul
  • dansul folcloric tradițional cu baston pentru bună dispoziție și bucurie

Puteți alege 1, 2, 3 sau mai multe dansatoare orientale în funcție de buget. Costumele dansatoarelor sunt originale și aduc o pată de culoare show-ului oriental, desprins din lumea celor 1001 de nopți.

Dansatoare orientala botez cu percutionist A doua parte contine coregrafii sincron foarte dinamice pe ritmuri de percutie / darbouka, care vor impresiona invitații.

Ultima parte a spectacolului de dans oriental este destinată momentului de dans interactiv cu oaspeții, în care aceștia sunt invitați pe scenă să sărbătorească și să danseze alături de Elmas si dansatoarele sale.

Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie foto si Galerie video.

Nu ratați prilejul de a vă surprinde oaspeții cu un spectacol oriental de cea mai bună calitate!Verificați acum disponibilitatea trupei și rezervați ora și data evenimentului dumneavoastră!
Notă:
Trupa dansatoare orientale pentru botezOferta este disponibilă inclusiv pentru agenții organizatoare de evenimente în căutare de momente artistice cu dansatori profesioniști pentru nunți, botezuri, petreceri private sau petreceri corporate.
Deplasări: Ne deplasăm la maxim 10-15 km în afara Bucureștiului. Pentru astfel de solicitări se adaugă cheltuieli cu transportul.

CONTACT
Telefon: 0724 607 016
E-Mail: elmasorientaldance@gmail.com
Facebook: Elmas Dansatoare Orientala
Elmas Oriental Dance Studio