Cursuri / Instructori / Mona

Mona a descoperit arta dansului oriental în 2012, când a început să studieze intens cu Elmas la diferite școli de dans private, mai apoi în cadrul Elmas Oriental Dance Studio. De atunci a participat la numeroase festivaluri internaționale (Layali Bulgaria, Mazagat Italia, Stelle a Napoli Italia, Oriental Passion Festival Grecia, Hezz Ya Wezz Bulgaria, Oriental Love Serbia) și naționale (Oriental Dream Festival București, Magic Bellydance Oradea). Ea s-a instruit cu profesori renumiți în domeniu: Tito Seif, Wael Mansour, Randa Kamel, Leila of Serbia, Mohammed Kazafy etc.

Mona este membră a trupei Elmas Dance Group, alături de care a avut bucuria să danseze constant la evenimente, spectacole și competiții, atât în țară, cât și în străinătate. A câștigat premii important la categoria dans de grup / duet: locul 2 la Hezz Ya Wezz Bulgaria (2017), locul 1 la Bucharest International Dance Festival (2019), locul 2 la Magic Bellydance Festival Oradea (2019).

Dansul Monei este caracterizat prin eleganță, veselie și feminitate. Ea este pasionată de stilul pur egiptean.

Din 2019, a început să predea dans oriental în cadrul școlii Casa cu Arte, susținând seminarii pe diverse teme și cursuri săptămânale.

Din ianuarie 2021 este instructor colaborator Elmas Oriental Dance Studio.