Servicii / Nuntă

Vă gândiți la un moment special pentru nunta dumneavoastră? Vreți să faceți o surpriză mirilor sau invitaților?

Cu o experiență de peste 6 ani ca dansatoare profesionistă de bellydance, programul artistic special pregătit de Elmas, un spectacol rafinat, elegant și de bun gust, este ideal pentru evenimentul dumneavoastră!

Spectacolul de dans oriental “Magia Orientului” durează 20 minute și este întregit de frumusețea costumelor orientale autentice din Egipt și Turcia. Coregrafiile dinamice, împreună cu momentul de dans interactiv cu publicul vor îmbogăți atmosfera și vor crea un adevărat farmec oriental.

Show-ul este special conceput în funcție de preferințele dumneavoastră, constând din mai multe părți.
În prima parte puteți alege dansul cu două din cele trei accesorii:
  • un intro spectaculos cu aripi Isis pentru a atrage atenția publicului
  • dansul misterios și grațios cu voalul
  • dansul folcloric tradițional cu baston pentru bună dispoziție și bucurie


A doua parte contine coregrafii creative și dinamice de dans oriental clasic, pop egiptean, saidi, ritmuri de percuție, care vor impresiona invitații.

În ultima parte a spectacolului de dans oriental este destinată momentului de dans interactiv cu oaspeții, în care aceștia sunt invitați pe scenă să sărbătorească și să danseze alături de Elmas.

Prețul pentru programul de dans “Magia Orientului” în București este 250 lei și cuprinde de asemenea cheltuielile de transport.
Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie.
Nu ratați ocazia de a vă impresiona publicul cu un spectacol oriental de calitate!
Notă:
Pentru solicitări în afara zonei Bucureștiului sau în alte orașe se vor adăuga cheltuielile cu transportul. Dacă deplasarea necesită înnoptarea în altă localitate, se adaugă de asemenea și cheltuielile cu cazarea dansatoarei.