Servicii / Dansatoare Belly Dance petrecere privata

Show-uri spectaculoase de dans oriental la petreceri private, oferite de trupa de dansatoare orientale Elmas!

Este ziua unei persoane dragi și vreți să îi faceți o surpriză deosebită la petrecere? Organizati onomastica unui prieten drag si doriti sa imbogatiti atmosfera cu un moment inedit? Sau vreți să organizați o seară cu specific oriental?

O dansatoare orientală este întotdeauna ingredientul special al unei astfel de seri, deoarece ea este cea care fascinează prin mișcările ei grațioase și elegante. Zâmbetul molipsitor al unei dansatoare orientale aduce întotdeauna multă voie bună și bucurie în rândul publicului.

Trupa de dansatoare orientale Elmas vă promite un spectacol oriental autentic, de bun gust, mult profesionalism și seriozitate!

Cu o experiență de peste 6 ani ca dansatoare profesionista de bellydance, momentul de dans oriental special pregătit pentru petrecerea Dumneavoastra de dansatoarea orientala Elmas impreuna cu trupa ei, un spectacol bellydance rafinat, elegant și de bun gust, poate fi acel element inedit al petrecerii dumneavoastră.

Pachete de dans oriental disponibile:
PACHET MAGIA ORIENTULUI 1 dansatoare orientala - 300 lei
PACHET VISUL CELOR 1001 DE NOPȚI 2 dansatoare orientale - 500 lei
PACHET QUEENS OF EGYPT 3 dansatoare orientale - 700 lei
PACHET DIAMONDS OF ORIENT 4 dansatoare orientale - 800 lei

Spectacolul de bellydance cuprinde:
- show bellydance (dans oriental) de 25-30 minute
- 1, 2, 3 sau mai multe dansatoare orientale în funcție de buget
- costume autentice de dans oriental
- variante de dans cu accesorii pentru un intro spectaculos: dansul cu aripi led, dansul cu aripi Isis, dansul cu voaluri, dansul cu evantaie sau dansul cu bastoane
- coregrafii sincron foarte dinamice pe ritmuri de percutie / darbouka
- dansatoarele orientale vor sustine un dans special de final cu sarbatoritul/ sarbatorita si invitații
- transport la locație in BucureștiVerificați acum disponibilitatea trupei și rezervați ora și data evenimentului dumneavoastră!

Oferta este disponibilă inclusiv pentru agenții organizatoare de evenimente în căutare de momente artistice cu dansatori profesioniști pentru nunți, botezuri, petreceri private sau petreceri corporate.Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie foto si Galerie video.

Trupa dansatoare orientale pentru petreceri privateNu ratați ocazia de a transforma petrecerea într-o amintire de neuitat pentru invitați printr-un spectacol autentic și calitativ de dans oriental!

NOTĂ:
Deplasări: Ne deplasăm la maxim 10-15 km în afara Bucureștiului. Pentru astfel de solicitări se adaugă cheltuieli cu transportul.

CONTACT
Telefon: 0724 607 016
E-Mail: elmasorientaldance@gmail.com
Facebook: Elmas Dansatoare Orientala
Elmas Oriental Dance Studio