Servicii / Petrecere Privată

Este ziua unei persoane dragi și vreți să îi faceți o surpriză deosebită la petrecere?
Vreți să organizați o seară cu specific oriental cu prietenele sau o seară specială “între fete”?

O dansatoare orientală este întotdeauna ingredientul special al serilor cu tematică orientală, deoarece ea este cea care aduce bucurie și fascinează prin mișcările ei grațioase și elegante. Cu o experiență îndelungată de mai bine de 6 ani în participarea la evenimente private, Elmas este o tânără dansatoare profesionistă de bellydance, care poate fi acel element inedit al petrecerii dumneavoastră.

Spectacolul de dans oriental “Misterele Orientului” durează 10 minute și este caracterizat de originalitate, bun gust și finețe. Invitații dumneavoastră vor fi încântați și vor rămâne cu o amintire deosebit de plăcută în urma showului de dans oriental, în special datorită zâmbetului molipsitor al dansatoarei orientale Elmas, care aduce întotdeauna multă voie bună și bucurie în rândurile publicului.

Show-ul este special conceput astfel încât să se poată adapta la o locație obișnuită pentru petreceri sau seri orientale.
În prima parte Elmas va dansa misterios cu voalul, fermecând publicul cu mișcările ei elegante și grațioase. A doua parte conține coregrafii creative și dinamice de dans oriental clasic, pop egiptean, ritmuri de percuție, care vor face deliciul invitaților. Ultima parte a spectacolului de dans oriental este destinată momentului de dans interactiv cu publicul, în care acesta este invitat să danseze alături de Elmas.

Prețul pentru programul de dans “Misterele Orientului” în București este 250 lei și cuprinde de asemenea cheltuielile de transport.

Pentru a privi fotografii și clipuri de la spectacolele susținute de Elmas, accesați secțiunea Galerie.

Nu ratați ocazia de a transforma petrecerea într-o amintire de neuitat pentru invitați printr-un spectacol autentic și calitativ de dans oriental!