Cursuri / Elmas Saturday Hafla

Fiindcă pandemia ne-a răpit ocaziile de dans cu public, noi ne-am propus să le recreăm împreună și în perioada ianuarie-iulie 2022 am reușit. Dat fiind faptul că fetele din mica noastră familie și comunitate Elmas Oriental Dance Studio sunt prietenoase, sociabile și comunicative și vin întotdeauna la cursurile de dans însoțite de multă veselie și bună dispoziție, am reluat anul acesta ocaziile de studiu, petrecere, socializare și minishow-uri.

Așadar, din ianuarie 2022 am avut lunar o seară de Hafla Orientală. Fiecare ultimă zi de sâmbătă a lunii în curs, între 16:00 – 19:00, s-a transformat în Elmas Saturday Hafla. Aceste seri au avut 3 scopuri principale:
1. Miniworkshop cu Elmas, unde am studiat tehnică, combinații, minicoregrafii cu diverse teme din zona dansului oriental, atât clasic, cât și folclor sau modern.
2. Party și socializare.
3. Minishow și spectacol cu cursantele Studioului de Dans Oriental Elmas.

Ideea acestei seri a luat naștere din dăruire pentru cursantele noastre, din dorința de a împărtăși cunoștințele despre arta dansului oriental, din dorința de a ne distra și a ne simți bine împreună, de a pune în practică ce studiem la cursurile săptămânale și de a învăța cum să ne armonizăm energiile, să ne îndrăgim și admirăm reciproc, să nu ne judecăm și să învătăm una de la cealaltă.

În perioada septembrie – decembrie 2022 nu vor avea loc ediții Elmas Saturday Hafla, de îndată ce le vom relua vom face și anunțurile corespunzătoare.