Cursuri / Elmas Saturday Hafla

Din ianuarie 2022 avem vești minunate pentru iubitoarele artei dansului oriental. Fiindcă pandemia ne-a răpit ocaziile de dans cu public, noi ne-am propus să le recreăm împreună. Dat fiind faptul că fetele din mica noastră familie și comunitate Elmas Oriental Dance Studio sunt prietenoase, sociabile și comunicative și vin întotdeauna la cursurile de dans însoțite de multă veselie și bună dispoziție, am hotărât ca anul acesta să reluăm ocaziile de studiu, petrecere, socializare și minishow-uri.

Așadar, din ianuarie 2022 vom avea lunar o seară de Hafla Orientală. Fiecare ultimă zi de sâmbătă a lunii în curs, între 16:00 – 19:00, se va transforma în Elmas Saturday Hafla. Aceste seri vor avea 3 scopuri principale:
1. Miniworkshop cu Elmas, unde veți studia tehnică, combinații, minicoregrafii cu diverse teme din zona dansului oriental, atât clasic, cât și folclor sau modern.
2. Party și socializare.
3. Minishow și spectacol cu cursantele Studioului de Dans Oriental Elmas.

Ideea acestei seri a luat naștere din dăruire pentru cursantele noastre, din dorința de a împărtăși cunoștințele despre arta dansului oriental, din dorința de a ne distra și a ne simți bine împreună, de a pune în practică ce studiem la cursurile săptămânale și de a învăța cum să ne armonizăm energiile, să ne îndrăgim și admirăm reciproc, să nu ne judecăm și să învătăm una de la cealaltă.

Accesul este GRATUIT pentru cursantele Elmas Dance Studio cu abonamente în desfășurare de cel puțin 6 ședințe / lună.

Prima ediție va avea loc în data de 29 ianuarie 2022.
Donație recomandată pentru alți participanți: 50 lei.

Mențiuni:
Atenție: Numărul de persoane participante este LIMITAT! Vă rugăm să ne anunțați din timp dacă intenționați să participați pentru buna organizare și desfășurare a întâlnirii.
Accesul este permis persoanelor care prezintă certificatul verde pentru schema completă de vaccin sau trecerea prin boală. Aceste condiții țin cont de măsurile și reglementările actuale în vigoare în ceea ce privește igiena și distanțarea socială.
Toate persoanele participante au obligația de a purta masca de protecție și de a păstra distanțarea socială pe întreaga durată a întâlnirii.
Vă încurajăm să utilizați produsele de igienizare a mâinilor puse la dispoziție de înainte de intrarea în sală și să acționați responsabil pe durata participării.
Este o situație în care ne aflăm împreună și este important să avem grijă unii de alții și de noi înșine, de aceea vă rugăm să dați dovadă de înțelegere și responsabilitate în respectarea condițiilor.