Cursuri / Începătoare II

Elmas invită elevele deja familiarizate cu vesela atmosferă de la cursul de dans oriental, absolvente ale primului modul de începătoare sau foste participante la cursurile de dans, care au hotărât să ia o perioadă de pauză, să participe la modulul al doilea al nivelului de începătoare.
Structura
În primele 2 luni ale modulului II de începătoare vom recapitula elementele de bază deja asimilate și le vom integra în combinații cu un grad de dificultate mai înalt. Pe parcursul orelor de tehnică vom învăța alte tehnici de shimmie, combinații și deplasări în spațiu mai complexe, modalități noi de a efectua mișcările de bază, vom adăuga poziții noi ale brațelor în dans, vom diversifica combinațiile utilizând izolarea mai multor zone ale corpului, vom exersa expresivitatea în dans, vom aprofunda tehnica de utilizare a brațelor pentru sporirea eleganței și expresivității și vom îmbunătăți coordonarea brațelor cu restul corpului.

Urmează ca în a treia lună a modulului să învățăm o coregrafie pe care să o putem dansa ulterior la petrecerile organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas. Coregrafia va fi o ocazie de a pune în practică noțiunile proaspăt studiate și de a valorifica noile cunoștințe.
Pentru cele care își doresc să aprofundeze dansul oriental și să treacă la un nivel cu un grad mai înalt de dificultate, trecerea de la un modul la următorul se face la recomandarea instructorului și în urma unui examen. La finalul modulului, în urma examenului susținut și a participării conștiincioase la cursuri, se vor obține diplome de merit.
Cine poate participa?
Cursantele care au absolvit primul modul al nivelului de începătoare din programa Studioului de Dans Oriental Elmas, cursantele care nu au reușit să participe în mod regulat din motive de timp și disponibilitate, dar care dețin cunoștințele de bază și își doresc să reia elementele esențiale și să le aprofundeze, cursantele care au o experiență de cel puțin 10-15 ședințe (2-3 luni) la cursurile de dans oriental și își doresc să recapituleze tehnica de bază.
PROGRAM
Grupe noi de dans oriental se vor deschide începând cu octombrie 2019. Participarea cursantelor la această grupă se face doar la recomandarea instructoarei Elmas. Pentru această grupă este necesar ca participantele să fi absolvit modulele anterioare de dans în cadrul școlii.
NOU!
Dat fiind faptul că fetele din mica noastră familie și comunitate Elmas Oriental Dance Studio sunt prietenoase, sociabile și comunicative și vin întotdeauna la cursurile de dans însoțite de multă veselie și bună dispoziție, am hotărât ca anul acesta să înmulțim ocaziile de socializare și petrecere.

Abonamentul include 7 ședințe de cursuri de dans oriental (durata 60 minute) + 1 ședință de teorie & practică (povești despre istoria dansului oriental, sfaturi de la instructoarea Elmas, vizionare clipuri & dansatoare cunoscute internațional, mini-party, distracție, socializare, dance & fun).

Așadar, în anul 2019 vom avea lunar (în ultima zi de marți a lunii în curs, între 18:30 – 21:00) o seară a noastră, a fetelor, la care invităm să participe toate grupele (începătoare, începătoare 2, intermediare, avansate).

Seara se va intitula HAFLA ORIENTALĂ și va recrea parțial atmosfera tradiționalelor întâlniri între femei. Este o seară de practică de dans, de socializare, de discuții și întrebări despre dansul oriental, o seară de joacă, o seară de libertate, o seară de unitate, o seară în care ne descoperim energia feminină, o seară între noi, ca fetele. Așa ne întâlnim, ne armonizăm, ne îndrăgim și ne admirăm reciproc, nu ne judecăm, învățăm mereu una de la cealaltă.

Ideea acestei seri a luat naștere din suflet și din dragoste pentru voi, pentru că acolo, împreună și reciproc, noi reușim să ne descrețim frunțile și să ne înseninăm zilele.
Participarea echivalează cu o ședință din abonamentul în curs.


PREȚURI

ÎNCEPĂTOARE 2 / INTERMEDIARE / AVANSATE
  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 25 lei/ședință 60 minute
  • 30 lei/ședință 75 minute
  • 35 lei/ședință 90 minute


Se poate recupera maxim 1 ședință la abonamentele tip 4 / 6 / 8 sedinte, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește in data expirarii acestuia, cu achitarea abonamentului in avans.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.

(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia