Cursuri / Începătoare II

Elmas invită elevele deja familiarizate cu vesela atmosferă de la cursul de dans oriental, absolvente ale primului modul de începătoare sau foste participante la cursurile de dans, care au hotărât să ia o perioadă de pauză, să participe la modulul al doilea al nivelului de începătoare.
Structura
În primele 2 luni ale modulului II de începătoare vom recapitula elementele de bază deja asimilate și le vom integra în combinații cu un grad de dificultate mai înalt. Pe parcursul orelor de tehnică vom învăța alte tehnici de shimmie, combinații și deplasări în spațiu mai complexe, modalități noi de a efectua mișcările de bază, vom adăuga poziții noi ale brațelor în dans, vom diversifica combinațiile utilizând izolarea mai multor zone ale corpului, vom exersa expresivitatea în dans, vom aprofunda tehnica de utilizare a brațelor pentru sporirea eleganței și expresivității și vom îmbunătăți coordonarea brațelor cu restul corpului.

Urmează ca în a treia lună a modulului să învățăm o coregrafie pe care să o putem dansa ulterior la petrecerile organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas. Coregrafia va fi o ocazie de a pune în practică noțiunile proaspăt studiate și de a valorifica noile cunoștințe.
Pentru cele care își doresc să aprofundeze dansul oriental și să treacă la un nivel cu un grad mai înalt de dificultate, trecerea de la un modul la următorul se face la recomandarea instructorului și în urma unui examen. La finalul modulului, în urma examenului susținut și a participării conștiincioase la cursuri, se vor obține diplome de merit.
Cine poate participa?
Cursantele care au absolvit primul modul al nivelului de începătoare din programa Studioului de Dans Oriental Elmas, cursantele care nu au reușit să participe în mod regulat din motive de timp și disponibilitate, dar care dețin cunoștințele de bază și își doresc să reia elementele esențiale și să le aprofundeze, cursantele care au o experiență de cel puțin 10-15 ședințe (2-3 luni) la cursurile de dans oriental și își doresc să recapituleze tehnica de bază.
PROGRAM (din 9 octombrie 2018)
MARȚI:
19:30 - 21:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)
MIERCURI:
19:30 - 21:00 Tehnică & coregrafie khaleegy (INCEPATOARE 2 & INTERMEDIARE & AVANSATE)
JOI:
18:30 - 20:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)

MODUL TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE BALADI POP (INCEPATOARE 2 / INTERMEDIARE)

Invităm grupa de începătoare 2 la un modul nou de dans inclus în structura grupelor formate la Studioul de Dans Oriental Elmas, și anume un modul de 2 luni și jumătate (17 ședințe de marți și joi în perioada 9 octombrie – 20 decembrie 2018) în care vom învăța împreună o coregrafie baladi pop foarte veselă de la A la Z.

Coregrafia va conține combinații din mișcările exersate la cursuri și va fi un rezumat al tuturor cunoștințelor pe care vi le puteți însuși de-a lungul ședințelor de teorie și tehnică. Vom îmbina elemente de dans astfel încât fiecare dintre voi să rămână cu un bagaj de cunoștințe pe care îl poate aplica și în dansul individual.

În primele 60 minute ale ședinței vom studia partea de tehnică ce va fi utilizată ulterior în coregrafie. Tehnici de izolare, tehnici de deplasare, shimmie și mișcări noi ce se potrivesc stilului baladi pop. În ultimele 30 minute vom studia pas cu pas o coregrafie baladi pop ce combină partea de tehnică.

Coregrafia urmează să fie dansată la petreceri și evenimente organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas, așadar pentru cine își dorește mai mult, aceasta este ocazia de a da dovadă de perseverență și consecvență. Studiu constant și regulat la ședințele săptămânale, dar și studiu individual și repetiție acasă.

Așadar, modulul este destinat elevelor Studioului de Dans Oriental Elmas care au pornit cursurile de dans în ianuarie 2017, octombrie 2017 și ianuarie 2018 (minim 6 luni de studiu în cadrul grupelor Elmas Dance Studio).

MODUL TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE KHALEEGY (INCEPATOARE 2 / INTERMEDIARE / AVANSATE)

Khaleegy este un stil pe care îl vom studia anul acesta de la 0. Este un stil tradițional din folclorul țărilor arabe din Golf, ce își trage originile din Persia, zona Emiratelor Arabe, Qatar sau Bahrain. Mișcările pe care le vom studia sunt naturale, fluide, feminine, relative simple, mult mai lente, folosindu-se foarte mult părul ce imită mișcările vântului care mângâie nisipul. Vom descoperi împreună secretele mișcărilor Khaleegy pe parcursul a 2 luni de curs (9 ședințe de miercuri) și ne vom bucura împreună de ritmuri vesele din zona Golfului.

Modulul de Khaleegy se adresează grupei de intermediare și avansate a studioului. Coregrafia urmează să fie dansată la următoarele spectacole ale studioului. Pentru cele care își doresc să participe la spectacole, ar trebui avută în vedere achiziționarea unui costum traditional de Khaleegy. Numărul de locuri este limitat, așadar vă rugăm să o anunțați pe Elmas din timp dacă doriți să participați.

PREȚURI

  • 90 lei/4 ședințe
  • 120 lei/6 ședințe
  • 140 lei/8 ședințe
  • 180 lei / 12 ședințe
  • 35 lei/ședință 90 minute


Ședințele durează 90 minute.

Se poate recupera maxim 1 ședință la abonamentele tip 4 / 6 / 8 sedinte, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește in data expirarii acestuia, cu achitarea abonamentului in avans.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.

(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).
UNDE?
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Vodă, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), lângă restaurantul Thalia